O přednášce
Datum
October 1, 2022
Čas
03:00 PM
Přijďte na senzorický workshop spojený s cuppingem. V senzorické části máte možnost otestovat své smysly. Připomenete si základní chutě (sladkost, slanost, hořkost, kyselost, umami), sami na sobě si otestujete, jak moc máte propojený čich a chuť, a že rozeznat příchuť gumového medvídka není jen tak.
Cupping pak propojíme s posledním čichových cvičením. Využijeme k tomu sadu kávových aromat Le Nez du Cafe. A jelikož k senzorice patří také rozeznávání defektů, několik defektů si také představíme.
Vstupné je dobrovolné, minimální cena je 50 Kč.
Přednášející
Jméno přednášejícího (případně funkce)
Kristýna Surůvková a Jan Bartoš
O přednášejícím
Kristýna pracovala několik let jako baristka v kavárnách v Brně, než se dostala na prodejnu Penerini roastery. Po čase se zde naskytla možnost přebrat baristické kurzy a starat se o jejich školící centrum. To s radostí přijmula, jelikož ji baví hledat nové poznatky o kávě a předávat je dál.
Místo
Adresa
Poděbradova 1903/6, 612 00 Brno-Královo Pole, Česko
Telefon
E-mail